to top

Travel Alliance +32 59 80 73 74

Wie zijn we?

Travel Alliance is een Belgisch samenwerkingsverband van enkele niche tour operators en leveranciers voor de reissector.
Meermaals per jaar bundelen zij hun krachten en organiseren ze workshops waarbij reisagenten informatie krijgen over nieuwe brochures en nieuwigheden in hun product- en dienstenaanbod.

Dit alles wordt telkens gebracht in een uniek kader met een hapje en een drankje, evenals een leuke activiteit.
Zo organiseerde Travel Alliance eerder al Movie Nights, Lounge avonden, Discobowling sessies en een Boat Party voor hun 15-jarig bestaan.

Ontdek welke activiteiten we in petto hebben voor onze volgende workshop.

Volg ons ook op Facebook zodat u op de hoogte blijft van onze activiteiten.

De volgende workshop vindt plaats op donderdag 12 december aanstaande en deze baadt in een fantastische Kerstsfeer. De partners van Travel Alliance nodigen u en uw collega’s graag uit voor de meest feestelijke avond van het jaar.

Travel Alliance viert kerst op 12 december aanstaande en u bent van harte welkom vanaf 19u in het Holiday Inn Brussels Airport Hotel. Leg uw foute kersttrui maar klaar, wij zorgen voor een bijpassende kerstmuts voor elke deelnemer. De avond begint met een boeiende workshop waarbij de ca. 25 standhouders hun nieuwtjes met u delen. Tijdens de avond geniet u ook van de beste kersthits, kunt u uzelf op uw kerstbest vastleggen in onze fotobooth, deelnemen aan leuke kerstspelletjes, proeven van ons winters buffet of op schoot bij de échte kerstman. Er is zelfs een heuse kerstchalet, waar u kunt proeven van een lekkere jenever of glühwein én er is een kerstcadeautje voorzien voor elke deelnemer. Natuurlijk vallen er nog heel wat andere prijzen te winnen. Kortom: redenen genoeg om deze unieke Travel Alliance kersteditie niet te missen!

Inschrijven kan via deze link. Op 12 december verzamelen we in Holiday Inn Brussels Airport voor uw vaste afspraak met de reisindustrie!

Travel Alliance goes folk 700pxb

Workshops

Bekijk onze volgende workshop en meld u aan via ons formulier.

Laatste nieuws

Bekijk enkele foto's van de voorbije edities via de media-pagina

Partners

Onze krachten gebundeld om naar de reisagent toe een grotere uitstraling te geven.

Jaarlijks organiseert TRAVEL ALLIANCE over heel België  "workshops" in verschillende steden.