to top

Travel Alliance +32 59 80 73 74

Croisieurope

croisieurope logo2011

CroisiEurope is een Frans familie bedrijf en een gevestigde waarde wanneer het op riviercruises aankomt, CroisiEurope bestaat bijna 40 jaar en is uitgegroeid tot Europa's marktleider inzake rivier cruise toerisme.

De maatschappij biedt een waaier van havens aan, state-of-art faciliteiten en zorgvuldig geplande routes. Met een keuze van meer dan 40 schepen ( waarvan één voor zeecruises en bijna 6 péniches voor op de kanalen) kan U van de meeste Europese rivieren, de Kroatische kust, de Franse kanalen of de Mekong genieten. De Schepen zijn ruim en luchtig, met een gezellig en subtiel kader. De onthaal capaciteit varieert van 100 tot 180 passagiers naargelang het concept van het schip. De vloot is uitgerust met de laatste technologieen, met oog voor comfort en veiligheid. Elke dag zorgen meer dan 900 manschappen voor een goed verloop van de cruises, Kapiteins, boordcommisarissen, animatrices, keuken-en zaalpersoneel geven het beste van zichzelf om een kwaliteitsservice te leveren. Om de kwaliteit te blijven garanderen word de crew regelmatig bijgeschoold.

De vloot van CroisiEurope is zorgvuldig onderhouden, jaarlijks deels gerenoveerd en telt voor het merendeel recente schepen, met het Veritas attest. CroisiEurope is de Europese marktleider voor het riviertoerisme en dankt haar internationale faam aan de sinds lang vermaarde ernst, innovatiezin, en de prijs-kwaliteit verhouding. De kajuiten in de vloot zijn buitenkajuiten ( met raam) en zijn uitgerust met airco, douche, toilet, satteliettelevisie, kluis, radio, haardroger. Voor de fijnproevers is er een gastronomisch restaurant aan boord en een bar. Dranken zijn inbegrepen tijdens lunch en diner, alsook aan de bar, ( niet tijdens Kerstmis en Nieuwjaar). In de maanden juli en augustus, zijn kinderen tem 16 jaar gratis op bepaalde zomerbestemmingen De voertaal aan boord is Frans, Engels en Duits en de passagiers zijn internationaal, van over de hele wereld. 


Contact:

Croisieurope
Cantersteen 43
1000 Brussel
Tel: 02/514 11 54
www.croisieurope.be 

Workshops

Bekijk onze volgende workshop en meld u aan via ons formulier.

Laatste nieuws

Bekijk enkele foto's van de voorbije edities via de media-pagina

Partners

Onze krachten gebundeld om naar de reisagent toe een grotere uitstraling te geven.

Jaarlijks organiseert TRAVEL ALLIANCE over heel België  "workshops" in verschillende steden.