to top

Travel Alliance +32 59 80 73 74

Emozione

logo emozioniSinds het ontstaan in 2011, heeft touroperator Emozioni zich meer en meer geprofileerd als leider in reizen naar Italië op maat. Emozioni, opgericht door Gennaro en Toni, heeft dan ook een duidelijke missie : reizen naar Italië moet een unieke en authentieke ervaring zijn. In plaats van het commerciële Italië aan te bieden dat door vele mensen automatisch gelinkt wordt aan enkel pizza en spaghetti, hebben Gennaro en Toni een uitgebreid authentiek aanbod samengesteld dat nu ondertussen al ruim 4 jaar bij de klanten in de smaak valt.

Gennaro Bilotta is geboren in Napels, maar woont sinds 20 jaar reeds in België. In Italië was zijn voornaamste passie om het ganse land te doorkruisen en de rijkdom van de verschillende regio’s te ontdekken. Eénmaal in België, is hij begonnen met het organiseren en begeleiden van groepsreizen.

Toni Arioti is geboren in Palermo en begon zijn carrière in toerisme als gids/begeleider in Italië. Deze werkervaring gaf hem de mogelijkheid om zijn land door en door te leren kennen en ook de verwachtingen te leren van de mensen.

25 jaar geleden ontstond bij hem reeds de droom om reizen naar Italië te organiseren en na een paar professionele tussenhaltes bij o.a. CIT, Evasion en Donatello, heeft hij uiteindelijk samen met Gennaro zijn droom kunnen realiseren door Emozioni te creëren.

Vandaag de dag kan iedereen in principe een hotel verkopen, maar heel weinig mensen kunnen een authentieke ervaring aanbieden. En laat nu net dat het doel zijn van Emozioni ! Met ons zeer uitgebreid aanbod, gaande van Piemonte tot Sicilië, de meren in het noorden tot de Marche, Venetië tot Palermo, Turijn tot Napels, dekt Emozioni bijna het ganse land.

Ook voor speciale belevingen zoals een privé boottocht rond de Eolische eilanden of een helikoptertour boven de Etna, een diner in het restaurant van Gorden Ramsey of een agritoerisme rondreis in Sardinië, Emozioni heeft het allemaal !

Uiteraard is Italië onze hoofdbestemming, maar daarnaast bieden wij eveneens Malta à la carte aan, een bestemming die voor Toni zeer gekend is, en niet te vergeten vanaf 2016 bieden wij ook Colombia aan.

Door jullie en ons enthousiasme van de voorbije vier jaren, zijn wij verder kunnen groeien en hebben wij ons team ook stilaan uitgebreid om jullie nog beter van dienst te zijn. Wij kunnen nu voortaan ook rekenen op de hulp van onze collega’s Sabine en Delphine. Zij helpen jullie graag verder in het realiseren van jullie offertes.

Vanuit het oogpunt om u nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij ook onze website B2B www.emozioni.be. Deze tool geeft u de mogelijkheid om zelf een mooie offerte samen te stellen voor uw klant, met een beschrijving van de hotels, van de regio, mooie foto’s, en natuurlijk de prijzen.

Indien de klant wenst te boeken, kan u gewoon de offerte via de site naar ons toe bevestigen. Op die manier zijn wij ook zeker dat we alle juiste gegevens ontvangen, zoals data en namen.

Maar uiteraard blijven wij zowel telefonisch als per mail ter uwer beschikking voor meer informatie.

Contact:
Emozioni
Vranestraat 5
9120 Beveren£
+32 2 669 03 00
www.emozioni.be
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshops

Bekijk onze volgende workshop en meld u aan via ons formulier.

Laatste nieuws

Bekijk enkele foto's van de voorbije edities via de media-pagina

Partners

Onze krachten gebundeld om naar de reisagent toe een grotere uitstraling te geven.

Jaarlijks organiseert TRAVEL ALLIANCE over heel België  "workshops" in verschillende steden.