Wie zijn we?


Travel Alliance is een Belgisch samenwerkingsverband van enkele niche tour operators en leveranciers voor de reissector.
Meermaals per jaar bundelen zij hun krachten en organiseren ze workshops waarbij reisagenten informatie krijgen over nieuwe brochures en nieuwigheden in hun product- en dienstenaanbod.

Dit alles wordt telkens gebracht in een uniek kader met een hapje en een drankje, evenals een leuke activiteit.
Zo organiseerde Travel Alliance eerder al Movie Nights, Lounge avonden, Discobowling sessies en een Boat Party voor hun 15-jarig bestaan.

Ontdek welke activiteiten we in petto hebben voor onze volgende workshop.

Volg ons ook op Facebook zodat u op de hoogte blijft van onze activiteiten.

De meest recente editie vond plaats in december 2016 onder de noemer “Tropical Night”. Bedankt voor uw massale aanwezigheid.

De volgende workshop vindt plaats eind april en daarvoor grijpen we terug naar één van onze populairste concepten : Discobowling.
Ga de uitdaging aan en word onze beste bowler! Boeiende partners, een open bar, lekkere hapjes én bowling in discosfeer. Er zijn tal van prijzen te winnen en de beste bowler gaat naar huis met 500€.
Dit mag u niet missen.

Schrijf u dus snel in met uw collega’s en word de ster van de bowlingbaan.

Uitnodiging Travel Alliance nl 700pxb

Facebook News

Sponsors

ONZE PARTNERS
Enkele niche-touroperators en specialisten in reservatiesystemen en reisverzekering hebben hun krachten gebundeld om op commercieel vlak naar de reisagent toe een grotere uitstraling te geven. Een overzicht van de leden vindt u op onze website.